individuel terapi

En individuel terapisession er en samtale mellem dig og mig. Mange gange kan store, nye vidder åbne sig, når et menneske får lov at udtrykke sine tanker og følelser til en anden i et forum af accept, tolerance og skarpsindig lytten og spørgen. Jeg har selv oplevet det gennem mange timers egenterapi.
 

du kan have udbytte af samtaleterapi, hvis du f. eks.:

vil udvikle dig, opnå indsigt i dine egne handle- og tænkemønstre og lære mere om den person, der er allervigtigst for dig: dig selv 

går rundt og er lidt trist, urolig eller har svært ved at beslutte dig

oplever at  ingen forstår dig eller at du ikke forstår dig selv

synes at din mor eller far er et monster, kollegerne opfører sig som landsbytosser eller dit parforhold slingrer

gerne vil ændre på noget og ikke rigtig kan komme i gang

 

at blive lyttet til – og blive taget alvorligt

Jeg har ingen svar, råd eller metoder, der kan få dit problem til at forsvinde. Du er den eneste, der ved hvad der er rigtigt og nødvendigt for dig. Men jeg kan lytte og hjælpe dig med at undersøge, hvad der foregår - og resultatet kan blive indsigter i dig selv, som kan hjælpe dig til at forstå dine mønstre. Og så kan du gøre noget ved dem - hvis det er dét, der skal til.

 

Interesseret i
personlig udvikling?

Nordisk Gestalt Institut, som jeg ejer og driver, kan du deltage i samtale- grupper om det der optager, udfordrer eller driller dig.Eller du kan indgå i et 1 el. 2-årigt udviklings forløb og komme til bunds i det, du går og slås med.

Tøver du med at gå i gang, så meld dig til en helt gratis weekend og mød både dig selv og gestaltterapien sammen med andre nysgerrige.

 

 

til top